050 593 9945

Insinööritoimisto R. Kettunen Consulting

               Consulting Engineers              

You Name It- We Make It

SERTIFIOIDUT VESIERISTETYÖT 

Insinööritoimisto R.Kettunen Consulting tarjoaa ammattitaisoisesti eri märkätilojen rakentamiset. Meiltä löytyy asianmukainen VTT-sertifikaatti,  joka mahdollistaa kaikki märkätilojen vesieristystyöt, joita taloyhtiöt ja yritykset tarvitsevat. Yhtä tärkeitä kohteita ovat luonnollisesti myös yksityiset pientalokohteet. Vahingon sattuessa vakuutusyhtiöt eivät korvaa mahdollisia vesivahinkoja jos ilmenee, että vesieristystyöt eivät ole toteutettu tekohetkellä vallitsevien määräysten ja ohjeistuksien mukaisesti.

 

 

 

 

Märkätilojen vedeneristäjä - Sertifikaattinumero C-25391-23-20 

 

 

 

 

 

Vesieristykset ovat välttämättömiä kosteissa tiloissa ja vesipisteiden läheisyydessä

Rakennuslainsäädäntö vaatii vesieristykset kylpy- ja saunatiloihin, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen sekä muihin märkätiloihin ja paikkoihin, jotka sijaitsevat vesipisteen läheisyydessä. Myös vettä käyttävien kodinkoneiden ympäristö tulee suojata eristyksellä. 

 

Märkätila tarkoittaa tilaa, jonka lattiapinta joutuu tilan käyttötarkoituksensa vuoksi vedelle alttiiksi ja jonka seinäpinnoille voi roiskua tai tiivistyä vettä (esim. kylpyhuone, suihkuhuone, sauna). Märkätilojen vedenpoisto ja rakenteet on suunniteltava ja rakennettava niin, ettei vettä pääse siirtymään ympäröiviin rakenteisiin tai huonetiloihin. Lattia- ja seinäpinnoissa tulee käyttää vedeneristystä. Vedeneristys tulee olla tiivis kaikilta kohdiltaan, mukaan lukien pinnat, saumat, läpiviennit ja liittymäkohdat.

 

Märkätilan lattiapäällysteen ja seinäpinnoitteen on aina toimittava vedeneristyksenä tai pintojen alle on tehtävä erillinen vedeneristys kuten esim. laatoituksen alle. Märkätilojen pinnoissa on aina käytettävä vedenkestäviä materiaaleja. 

 

 

TARJOUSPYYNNÖT koskien märkätilojen vedeneristystöitä tai niiden tarkistuksia/valvontaa sähköpostitse: rainer.kettunen@kettunenconsulting.fi tai puhelimitse 050-5939945.