050 593 9945

Insinööritoimisto R. Kettunen Consulting

               Consulting Engineers              

You Name It- We Make It

Meiltä saat testivoittajapumppujen toimitukset, asennukset ja huollot. Lämmityskustannukset muodostavat suuren osan asumiskustannuksista meillä täällä Suomessa. Tämän vuoksi kannattaakin valita lämmitysjärjestelmä, joka pienentää kustannuksia ja antaa tarvittavan määrän lämpöä myös kylmimpinä päivinä. Lämmityksen voi hoitaa ekologisesti luontoa säästäen ja tähän kannustetaan nyt pientalojen asukkaita.

 

Saatavilla on erilaisia tukia ekologisemman lämmitysjärjestelmän vaihtoon, joista uusimpana tarjolla öljylämmityksestä luopujalle jopa 4000 euroa tuki, jos siirrytään ilma-vesi / maalämpöpumppuun tai 2500 euron tuki siirryttäessä ilma-lämpöpumppuun. Autamme ja ohjeistamme myös hyödyntämään kotitalousvähennystä ilmalämpöpumpun asennustyön osalta.  

Tee sijoitus tulevaisuuteen!

Insinööritoimisto R. Kettunen Consulting auttaa ottamaan huomioon laitteen ja asunnon ominaisuudet, käyttötarpeet, energiatehokkuus ja vuosihyötysuhde. Edustamme ainoastaan laadukasta ja testeissä menestyvää lämpöpumppumerkkiä. Pumppua hankittaessa kannattaa valita kestävä, varmatoiminen ja taloudellinen Fujitsun lämpöpumppu. Lämpöpumpun valinta sujuu helposti yhdessä ammattilaisen kanssa. Osaavan jälleenmyyjän avulla saat kokonaispalvelun aina tuotteen valinnasta asennukseen ja käyttökoulutukseen asti. Varmistamme laadukkaan asennuksen lämpökuvaamalla putkien läpivintikohdat rakenteissa. Hallitsemattomat ilmavuodot ovat hyvin yleisiä jälkikäteen tehdyissä läpivienneissä ja  pilaavat hyvän kokonaisuuden sekä aiheuttavat pahimmillaan kondenssivaurioita.

 

Fujitsun ilmalämpöpumpuissa yhdistyvät viimeisin tekniikka ja energiatehokkuus. Ne säästävät runsaasti energiaa, niissä on lyhyt takaisinmaksuaika ja kehittyneitä toimintoja.

 

Insinööritoimistomme hoitaa lämpöpumppuprojektin alusta loppuun aina laitevalinnasta asennukseen, käytönopastukseen ja huoltopalveluihin eli puhutaan kokonaispalvelusta. Asennus tapahtuu yhden päivän aikana. Ensin kartoitetaan ja valitaan asennuspaikka ja tämän jälkeen asennetaan sisä- ja ulkoyksikkö. Asennuksen jälkeen tehdään käyttöönotto ja varmistetaan pumpun toiminta. Lopuksi siistitään paikat ja annetaan käytönopastus. 

 

Viilentävä FUJITSU General KMCC 

Rakennusmaailma 10/19 testasi 9-sarjalaisia ilmalämpöpumppuja. Fujitsu LZCAN malli voitti yleisarvosanalla kilpailevat tuotteet 🏆. Paras COP arvo sekä lämmitysteho. Testissä Fujitsu tuotti -25⁰C lämpötilassa vielä 3,5kW tehoa. Fujitsun Nordic mallien suunnittelussa on aina tähdätty siihen että lämmitysteho on hyvä vielä kovilla pakkasillakin. Tämä on nyt myös todistettu suomalaisessa testissä.

asennettuna 1600 EUR (sis. alv 24 %) 

ASENNUSSILTÖ:

Asennuksen suorittaa aina TUKESin hyväksymä ammattilainen ja asennuksesta voit hakea kotitalousvähennyksen. Lisätietoa vero.fi

-Pumpun sijaintikatselmus

-Sisä-ja ulkoyksikön asennus seinätelineelle.

-Enintään 5 metriä kylmäaineputkia, kondenssivesiletkua ja asennuskourua

-Sisäyksikön enimmäissijaintikorkeus 2,5 m

-Ulkoyksikön seinäkonsuli ja värinäkumet. Asennuskorkeus max. 2,5 m maasta

-Seinäläpivientien teko ja tiivistys (puu/tiiliseinät).

-Liitoksien tiiveystarkistus typellä (koeponnistus) ja vuotoainetestaus.

-Tyhjiöinti elektronisin tarkkuusmittarein.

-Pintapuolinen siivous ja pakkausmateriaalin poisvienti.

-Hoito-ohjeet asiakkaalle.

-Koeajo ja käyttöopastus.

Erilliset lisäkustannukset:

-Vanhan pumpun purkaminen ja poisvienti 200 eur.

-Betoniseinän läpiviennin teko 100 eur

-Kylmäaineputkien lisämetrihinta 30 eur/m

 

 

FUJITSU Slim Nordic Inverter KMCBN

FUJITSU PUMPUILLA

5 vuoden LAITEtakuu!

asennettuna 2000 EUR (sis. alv 24 %) 

Heading 3