050 593 9945

Insinööritoimisto R. Kettunen Consulting

               Consulting Engineers              

You Name It- We Make It

inSINööritoimisto R. Kettunen Consulting

Meiltä testivoittajapumpun toimitukset, asennukset ja huollot. Lämmityskustannukset muodostavat suuren osan asumiskustannuksista meillä täällä Suomessa. Tämän vuoksi kannattaakin valita lämmitysjärjestelmä, joka pienentää kustannuksia ja antaa tarvittavan määrän lämpöä myös kylmimpinä päivinä. Lämmityksen voi hoitaa ekologisesti luontoa säästäen ja tähän kannustetaan nyt pientalojen asukkaita.

 

Saatavilla on erilaisia tukia ekologisemman lämmitysjärjestelmän vaihtoon, joista uusimpana tarjolla öljylämmityksestä luopujalle jopa 4000 euroa tuki, jos siirrytään ilma-vesi / maalämpöpumppuun tai 2500 euron tuki siirryttäessä ilma-lämpöpumppuun. Autamme ja ohjeistamme myös hyödyntämään kotitalousvähennystä ilmalämpöpumpun asennustyön osalta.  

  Consulting Engineers

Tee sijoitus tulevaisuuteen!

Insinööritoimisto R. Kettunen Consulting auttaa ottamaan huomioon laitteen ja asunnon ominaisuudet, käyttötarpeet, energiatehokkuus ja vuosihyötysuhde. Edustamme ainuastaan laadukasta ja testeissä menestyvää lämpöpumppumerkkiä. Pumppua hankittaessa kannattaa valita kestävä, varmatoiminen ja taloudellinen Fujitsun lämpöpumppu. Lämpöpumpun valinta sujuu helposti yhdessä ammattilaisen kanssa. Osaavan jälleenmyyjän avulla saat kokonaispalvelun aina tuotteen valinnasta asennukseen ja käyttökoulutukseen asti. Varmistamme laadukkaan asennuksen lämpökuvaamalla putkien läpivintikohdat rakenteissa. Hallitsemattomat ilmavuodot ovat hyvin yleisiä jälkikäteen tehdyissä läpivienneissä ja  pilaavat hyvän kokonaisuuden sekä aiheuttavat pahimmillaan kondenssivaurioita.

 

Fujitsun ilmalämpöpumpuissa yhdistyvät viimeisin tekniikka ja energiatehokkuus. Ne säästävät runsaasti energiaa, niissä on lyhyt takaisinmaksuaika ja kehittyneitä toimintoja.

 

Insinööritoimistomme hoitaa lämpöpumppuprojektin alusta loppuun aina laitevalinnasta asennukseen, käytönopastukseen ja huoltopalveluihin eli puhutaan kokonaispalvelusta. Asennus tapahtuu yhden päivän aikana. Ensin kartoitetaan ja valitaan asennuspaikka ja tämän jälkeen asennetaan sisä- ja ulkoyksikkö. Asennuksen jälkeen tehdään käyttöönotto ja varmistetaan pumpun toiminta. Lopuksi siistitään paikat ja annetaan käytönopastus.