050 593 9945

Insinööritoimisto R. Kettunen Consulting

               Consulting Engineers              

You Name It- We Make It

 

 

        

 

 

Haravat töihin! 

Suuntaamme pikku hiljaa kohti kevättä. Päivät pitenevät ja kohta päästään ottamaan jo haravat esille! Myös ääniharavilla on nyt kysyntää, kun kevään vaalikuume nostaa päätään. Kunnallisvaaleissa ratkaistaan oman kaupunkisi valtuuston kokoonpano. Keskimäärin reilulla 70 äänellä lunastetaan valtuustopaikka, joten harvallakin haravalla päästään tavoitteeseen.

 

Kannattaa muistaa, että tärkeimmät päätökset tehdään lähellä sinua. Valtuustossa ratkaistaan asukkaiden hyvinvoinnin kannalta tärkeitä kysymyksiä. Tulevissakin vaaleissa painopiste on edelleen terveydenhuollon riittävien palveluiden turvaaminen. On myös panostettava vanhusten ja lasten hyvinvointiin. Yrittäjyyteen panostaminen synnyttää luonnollisesti alueellemme lisää työpaikkoja mikä vastaavasti luo sujuvuutta ja hyvinvointia meidän kaikkien arkeen. Kuten kaikessa tekemisessä, niin myös kuntataloudessakin on asiat asetettava tärkeysjärjestykseen, sillä kuntatalouden menot eivät voi kuitenkaan kasvaa liikaa tuloja suuremmaksi.

 

Huhtikuussa tiedämme ketkä meistä istuvat valtuustossa tulevalla nelivuotiskaudella ja ketkä ovat näiden vaalien haravia. Sinä olet äänestäjänä avainasemassa ja tavoitteenani on saada sinun luottamuksesi henkilönä joukkooni. Kuntavaalit ovat aika pitkälle henkilövaalit. Sloganini voisi kuulus myös ”kolmas kerta toden sanoo”, koska alkava kausi on kolmas. Vaikka varasijaa ylemmäs ei ole päästy, niin yrittämisestä ja periksi antamattomuudesta voisi kenties ”palkinnon” itselleni pyytää :)  Mottoni on ollut nuoresta pitäen, että yrittämistä ei sovi jättää kesken oli kyse sitten urheilusta, työnteosta taikka opiskelemisesta. Olen oivaltanut, että politiikka on kuitenkin itselleni se vaikein laji menestyä, sillä se ei todellakaan ole yksilölaji, vaan vaatii tueksi taustavoimat ja ison joukkueen joka uskoo tekemisiini äänestämällä. Anna äänesi kuulua.

Toivottavasti tapaamme ja jännitämme yhdessä vaalivalvojaisissa samaa vaalitulosta!

 

Roger Out, Rainer

Luboteni, Pristina Kosovo 2008

TEHDÄÄN JOTAIN SUURTA.

Ja se on totta. Yksin emme pysty tähä. Rehellisesti

TÄMÄKIN PÄIVÄ

 ALKOI ÄÄNESTÄ.

Uusi suunta. Enemmän kaikkea. Kaikille.

 

 

VAALINUMERONI

XX

SELVIÄÄ MYÖHEMMIN

Lehtori. PhD Canditate.

Väitöskirjatutkija. Yrittäjä.

Sotilasvirkamies. Urheilija

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksen tarkastuslautakunnan puheenjohtaja ja

valtuuston jäsen.

 

Jos sitä siis kysyit.

 

 

YKS. KAKS. TEHDÄÄN TORNIO PAREMMAKS!

 

KUNTAVAALIT 2021